Bamboe notitieboekjes

Bamboe notitieboekjes zijn het ideale milieuvriendelijke relatiegeschenk voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Gemaakt van natuurlijke bamboevezels en vaak voorzien van gerecycled papier, dragen deze notitieboekjes bij aan een verminderde milieu-impact. Bovendien stralen ze een natuurlijke en luxe uitstraling uit, wat de waardering van de ontvangers verhoogt. Met hun duurzame karakter passen ze perfect bij bedrijven die zich willen profileren als milieubewust en maatschappelijk verantwoord. Door het toevoegen van een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap kunnen bamboe notitieboekjes ook dienen als effectief marketinginstrument, waarbij de ontvangers regelmatig herinnerd worden aan het bedrijf dat dit duurzame geschenk heeft verstrekt. Met bamboe notitieboekjes investeert een bedrijf niet alleen in het milieu, maar ook in een positieve merkassociatie en klantenbinding.

2 artikelen

 • Bamboe notitieboekje
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,25
  Bekijk
 • Bamboe notitieboekje met sticky notes
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,49
  Bekijk

2 artikelen

Drukopties

 • Lasergraveren: We raden lasergraveren aan vanwege het krasvaste karakter en de natuurlijke uitstraling van het resultaat.
 • Digitale print: Voor gedetailleerde ontwerpen en levendige kleuren.
 • Zeefdruk: Ideaal voor eenvoudige ontwerpen en logo's met beperkte kleuren.
 • Transferdruk: Geschikt voor complexe ontwerpen met meerdere kleuren op textieloppervlakken.

Recycle papier

Onze bamboe notitieboekjes bevatten gerecycled papier, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het gebruik van gerecycleerd papier vermindert de vraag naar nieuwe grondstoffen en minimaliseert de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd. Het proces begint met het verzamelen van gebruikte papierproducten, die vervolgens worden gesorteerd, gereinigd en versnipperd tot pulp. Deze pulp wordt vervolgens vermengd met bamboevezels, wat resulteert in een mengsel dat geschikt is voor de productie van papier. Door gerecycled papier te gebruiken als de basis voor onze notitieboekjes, streven we naar een meer circulaire productiebenadering en verminderen we onze ecologische voetafdruk. Dit draagt ​​bij aan onze inzet voor milieubewuste praktijken en biedt klanten een duurzaam alternatief voor conventionele notitieboekjes.

Productieproces

Bamboe notitieboekjes worden geproduceerd met behulp van bamboe als hoofdmateriaal, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijke eigenschappen. Hier is een algemene beschrijving van het productieproces:

 1. Oogsten van bamboe: Bamboe wordt geoogst op duurzame wijze, waarbij alleen volgroeide stengels worden gekapt om de groei van het bos te behouden.

 2. Verwerking van bamboe: De geoogste bamboestengels worden verwerkt tot bamboeplaten of bamboevezels die worden gebruikt als grondstof voor het maken van het notitieboekje.

 3. Vervaardiging van de omslag: De bamboeplaten worden gesneden en gevormd tot de omslag van het notitieboekje. Dit kan worden gedaan door middel van snijmachines en vormgevingsapparatuur.

 4. Binding van de pagina's: De pagina's van het notitieboekje worden samengebonden met behulp van verschillende methoden, zoals binden met draad, ringbanden of lijm.

 5. Afwerking: Eventuele toevoegingen, zoals elastische sluitingen, bladwijzers of pennenlussen, worden aan het notitieboekje toegevoegd. Ook kan het logo of de bedrijfsnaam op de omslag worden gedrukt met behulp van verschillende druktechnieken.

 6. Kwaliteitscontrole: Tijdens het productieproces worden de notitieboekjes gecontroleerd op kwaliteit en eventuele defecten.

 7. Verpakking: Na de kwaliteitscontrole worden de bamboe notitieboekjes verpakt en gereedgemaakt voor verzending naar de klant of de detailhandel.

Dit productieproces kan variëren afhankelijk van de specifieke fabrikant en het ontwerp van het notitieboekje. Het belangrijkste is dat bamboe notitieboekjes worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Eenvoudig bij de groothandel bestellen

Bamboe notitieboekjes met logo zijn een slimme keuze voor bedrijven die duurzaamheid en stijl willen combineren in hun relatiegeschenken. Bij de groothandel kun je deze milieuvriendelijke notitieboekjes bestellen in grote aantallen, waardoor je kunt profiteren van voordelige prijzen en snelle levering. Door je logo op deze notitieboekjes te laten bedrukken, creëer je een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk dat de aandacht trekt en je merkbekendheid vergroot. Bamboe notitieboekjes stralen een natuurlijke en luxe uitstraling uit, waardoor ze gewaardeerd worden door ontvangers. Bovendien dragen ze bij aan een positief imago voor je bedrijf, omdat ze laten zien dat je geeft om het milieu en bewust kiest voor duurzame producten. Met bamboe notitieboekjes met logo van de groothandel maak je een statement als bedrijf dat zich inzet voor een groenere toekomst.

Laden...

Laden...