Full colour notitieboekjes bedrukken

Ondanks dat we in een digitale wereld leven, blijven pen en papier belangrijk. Notitieboekjes zijn functioneel en handig. Je kan er aantekeningen inzetten of een to-do lijstje maken. Maar je kan er natuurlijk ook contactgegevens inzetten of snel even een notitie maken wanneer je in een vergadering zit. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een full colour notitieboekje als relatiegeschenk of giveaway. Full colour notitieboekjes trekken direct de aandacht. Het zijn echte blikvangers. 

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. A5-notitieboekje incl. FC voorkant
  Vanaf € 12,89 p/st bij 12 stuks
  Vanaf € 5,89 Bij 192 stuks
 2. Correctbook Scratch to-do, uitwisbaar
  Vanaf € 6,66 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,48 Bij 1000 stuks
 3. Correctbook A7 uitwisbaar
  Vanaf € 7,70 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,26 Bij 1000 stuks
 4. Correctbook Scratch, uitwisbaar
  Vanaf € 6,24 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,58 Bij 1000 stuks
 5. Correctbook A6
  Vanaf € 10,20 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,32 Bij 1000 stuks
 6. Correctbook A5
  Vanaf € 12,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,71 Bij 1000 stuks

6 artikelen

Bedrukte full colour notitieboekjes

Als je kiest voor een full colour notitieboekje komt je bedrukking goed tot uiting op de voorkant van het notitieboekje. Een full colour bedrukking zorgt voor een mooi resultaat. Het notitieboekje valt direct op en geeft een luxe uitstraling. Je logo of foto kan in alle gewenste kleuren bedrukt worden. Full colour notitieboekjes zijn ideaal om in te zetten als promotiemateriaal. Wij adviseren om notitieboekjes te laten bedrukken met naam, logo of tekst. Kies voor gepersonaliseerde relatiegeschenken en laat full colour notitieboekjes bedrukken bij ons.

Full colour notitieboekjes bedrukken met logo of tekst

Full colour notitieboekjes zijn een effectief marketing- en promotiemiddel. Je laat zien dat je je relaties waardeert en tegelijkertijd zorgen ze voor naamsbekendheid. Full colour notitieboekjes bedrukken we met logo of tekst in eigen drukkerij. Bedrukte full colour notitieboekjes hebben een positieve invloed op het imago van je bedrijf. Full colour notitieboekjes bedrukken biedt veel voordelen. Door de inzet van full colour notitieboekjes als populaire relatiegeschenken worden relaties sterker met je bedrijf of organisatie verbonden.

Beurzen en events

Tijdens beurzen en cursussen kunnen full coluor notitieboekjes uitgedeeld worden. De bedrukte full color notitieboekjes komen bij de bezoekers onder de aandacht en zo wordt je naam snel verspreid. Ook als je kiest voor het uitdelen van goodiebags zijn full colour notitieboekjes een goede toevoeging. Wil je een kleine oplage bestellen waarvan het aantal onder het minimum te bestellen aantal van 12 ligt, dan is de prijs op aanvraag. Voor vragen of persoonlijk advies kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-200010.