Full colour notitieboekjes bedrukken

Ondanks dat we in een digitale wereld leven, blijven pen en papier belangrijk. Notitieboekjes zijn functioneel en handig. Je kan er aantekeningen inzetten of een to-do lijstje maken. Maar je kan er natuurlijk ook contactgegevens inzetten of snel even een notitie maken wanneer je in een vergadering zit. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een full colour notitieboekje als relatiegeschenk of giveaway. Full colour notitieboekjes trekken direct de aandacht. Het zijn echte blikvangers. 

5 artikelen

5 artikelen

Hoe worden notitieboekjes full color bedrukt

De omslag van een notitieboekje kan full color bedrukt worden door middel van verschillende druktechnieken, afhankelijk van het materiaal van de omslag en de gewenste uitstraling. Voor bijvoorbeeld papieren omslagen wordt meestal digitale print gebruikt, waarbij de afbeelding direct van een digitaal bestand op het materiaal wordt gedrukt met behulp van inkjetprinters.

Voor hardere materialen zoals karton of kunststof kan offsetdruk worden gebruikt, vooral bij grotere oplagen. Deze druktechniek maakt gebruik van platen om de afbeelding op het materiaal over te brengen.

Voor bamboe notitieboekjes kan lasergravure ook worden gebruikt, vooral als het gaat om het toevoegen van een logo of tekst. Lasergravure zorgt voor een duurzame en hoogwaardige opdruk, die goed past bij het natuurlijke karakter van bamboe.

Het proces van full color bedrukken varieert afhankelijk van de gekozen druktechniek, maar in alle gevallen wordt ervoor gezorgd dat de omslag van het notitieboekje nauwkeurig wordt bedrukt met levendige kleuren en scherpe details.

Toepassing

Full color notitieboekjes zijn veelzijdige en effectieve promotieartikelen die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Hier zijn enkele toepassingen waarvoor je full color notitieboekjes kunt gebruiken:

 1. Promotionele weggevertjes: Geef full color notitieboekjes weg op beurzen, evenementen, conferenties of bedrijfspresentaties als promotioneel geschenk om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten.

 2. Werknemersgeschenken: Geef full color notitieboekjes als geschenk aan je werknemers tijdens bedrijfsbijeenkomsten, jubilea of als onderdeel van een welkomstpakket. Het kan dienen als een blijk van waardering en stimuleert tevens de betrokkenheid van werknemers.

 3. Klantgeschenken: Geef full color notitieboekjes als bedankje aan klanten bij aankopen, als onderdeel van loyaliteitsprogramma's of als kerst- of eindejaarsgeschenken. Dit versterkt de relatie met je klanten en moedigt hen aan om terug te komen.

 4. Promotionele campagnes: Gebruik full color notitieboekjes als onderdeel van promotionele campagnes of marketingacties om naamsbekendheid te vergroten, nieuwe producten of diensten te introduceren, of om een specifieke boodschap over te brengen aan je doelgroep.

 5. Educatieve doeleinden: Gebruik full color notitieboekjes als leermiddel in scholen, universiteiten of workshops. Ze kunnen dienen als studiehulpmiddelen, creatieve schetsboeken of dagboeken voor studenten en deelnemers.

Door full color notitieboekjes in te zetten op deze manieren, kun je je merk versterken, relaties opbouwen met klanten en werknemers, en tegelijkertijd een nuttig en praktisch geschenk bieden dat dagelijks wordt gebruikt.

Het bestelproces

Om full color notitieboekjes te bestellen, kun je verschillende stappen volgen:

 1. Selecteer het type notitieboekje: Kies het gewenste type notitieboekje, zoals spiraalgebonden, hardcover, softcover, A5-formaat, enzovoort.

 2. Kies het materiaal: Bepaal het materiaal van de omslag en de pagina's. Veel notitieboekjes hebben een kartonnen of kunststof omslag en pagina's van gerecycled papier.

 3. Ontwerp en personalisatie: Bereid het ontwerp voor dat je op de notitieboekjes wilt laten afdrukken. Zorg ervoor dat het ontwerp geschikt is voor full color afdrukken en dat het voldoet aan de specificaties van de leverancier.

 4. Kies de druktechniek: Beslis welke druktechniek je wilt gebruiken voor het afdrukken van het ontwerp op de notitieboekjes. Voor full color afdrukken wordt meestal digitale druk of offsetdruk gebruikt.

 5. Selecteer de hoeveelheid: Bepaal hoeveel full color notitieboekjes je wilt bestellen. Vaak geldt hoe groter de bestelhoeveelheid, hoe lager de prijs per stuk.

 6. Plaats je bestelling: Neem contact op met een leverancier van promotieartikelen of relatiegeschenken die full color notitieboekjes aanbiedt. Bespreek je wensen en plaats je bestelling.

 7. Controleer het ontwerp: Voordat de notitieboekjes worden afgedrukt, ontvang je meestal een proefdruk of digitaal voorbeeld van het ontwerp ter goedkeuring. Controleer zorgvuldig of het ontwerp naar wens is voordat de productie begint.

 8. Betaal en levering: Zodra het ontwerp is goedgekeurd en de betaling is verwerkt, zal de leverancier de full color notitieboekjes produceren en leveren binnen de afgesproken termijn.

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig full color notitieboekjes bestellen die perfect passen bij jouw behoeften en specificaties.

Laden...