Wisbare notitieboekjes

Wil jij bijdragen aan een ‘groen leven’ en papier besparen? Kies dan voor wisbare notitieboekjes. Tijdens het gebruik van wisbare notitieboekjes bespaar je papier en is onnodige papierverspilling verleden tijd. Met wisbare notitieboekjes kan je oneindig schrijven doordat je de geschreven tekst kan wissen. Dit kan op verschillende manieren: met de achterkant van de marker, met een droge / vochtige doek of met de bijbehorende schoonmaaksponsjes en schoonmaakset. Voordat je de tekst gaat wissen, kan je via een bijbehorende app je aantekeningen scannen en digitaal bewaren.

Wisbare notitieboekjes zijn een duurzaam relatiegeschenk welke zeer gewaardeerd zullen worden door je relaties. Daarnaast is het notitieboekje herbruikbaar waardoor hij oneindig gebruikt kan worden. Wij adviseren om notitieboekjes te laten bedrukken. Wisbare notitieboekjes bedrukken we bij logonotitieboekjes.nl met logo, naam of tekst. De keuze is aan jou. Ben je geïnteresseerd in wisbare notitieboekjes bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-200010.

5 artikelen

5 artikelen

Wisbare notitieboekjes bedrukken met logo

Het is een goed idee om wisbare notitieboekjes te laten bedrukken. Doordat ze geschikt zijn voor eeuwig gebruik zullen ze continu gezien worden door veel mensen. Onder andere op kantoor, op school, tijdens meetings of wanneer je in een cafeetje aan het werk bent. Dit zorgt voor promotie van je naamsbekendheid. Relatiegeschenken zorgen ook voor emotionele waarde door het persoonlijke contact met je relatie en het uiten van je dankbaarheid. Relatiegeschenken worden regelmatig uitgedeeld aan werknemers, wat motiverend werkt. Het zorgt er ook voor dat werknemers zich meer betrokken voelen bij je bedrijf.

Natuurlijk niet alleen met je werknemers, maar ook met je klanten en leveranciers is het belangrijk om een goede relatie te koesteren. De inzet van relatiegeschenken heeft een positieve impact op de band met je relaties, dus laat wisbare notitieboekjes bedrukken. Onze ’correctbook A5’ heeft een positieve impact op het milieu. Het notitieboekje bevat een zwarte uitwisbare fineliner, een wisdoekje en de ondersteunende scan-app. De minimale afname van dit relatiegeschenk is 25 stuks. Interesse in het bestellen van een kleine oplage? Wij sturen je graag een aangepaste offerte toe. Wisbare notitieboekjes in pocketformaat zijn geschikt als giveaway. Door het pocketformaat zijn ze makkelijk mee te nemen.

Interesse in een gratis digitale drukproef?

Voordat wij overgaan op het bedrukken van de wisbare notitieboekjes, zullen wij je eerst een gratis digitale drukproef toesturen. Het ‘aanleveren logo’ is de eerste stap. Nadat we het gewenste logo van je hebben ontvangen, zal een medewerker van onze grafische afdeling een digitale drukproef opstellen. Dit is een schets van het relatiegeschenk met daarop je gekozen naam, logo of tekst. Zodra wij de drukproef opgesteld hebben, zullen wij hem je toesturen. Wij horen graag wat je ervan vindt. Wil je nog iets veranderen, dan kan dat. Pas na akkoord van jouw kant zullen we de wisbare notitieboekjes bedrukken. Zo ben je er zeker van dat de bedrukking wordt zoals gewenst. Heb je interesse in onze wisbare notitieboekjes maar wil je eerst een sample zien? Wij bieden de mogelijkheid tot het opsturen van samples. Voor meer informatie over samples kan je contact met ons opnemen.

Vragen omtrent wisbare notitieboekjes bedrukken?

Heb je vragen over onze relatiegeschenken, je bestelling of de aanvraag van een sample? Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en staan je graag te woord. Je kan ons per mail of telefonisch bereiken. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-200010.

Laden...

Laden...