A5 ringbandboekje Recycle
€ 1,69 € 1,29
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Onze recycle notitieboekjes, bedrukt met jouw logo, zijn een geweldige keuze als je op zoek bent naar milieuvriendelijke opties. Dit A5 ringbandboekje recycle is perfect voor het promoten van jouw bedrijf. In onze eigen drukkerij kunnen we zowel de voor- als achterkant voorzien van een opdruk naar keuze, zoals een naam, reclametekst of bedrijfsslogan.

Door te kiezen voor bedrukte notitieboekjes geef je niet alleen een mooie boost aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf, maar laat je ook zien dat je geeft om het milieu. De notitieboekjes zijn voorzien van 68 gelinieerde pagina's, wat voldoende ruimte biedt voor al jouw aantekeningen en ideeën.

Recycle notitieboekjes 100% energieneutraal gedrukt

Onze recycle notitieboekjes worden energieneutraal gedrukt, waarbij we trots kunnen vermelden dat we gebruik maken van meer dan 500 zonnepanelen om onze productie te voorzien van duurzame energie. Met ons streven naar milieubewustzijn willen we een positieve impact hebben op de planeet.

We bieden diverse druktechnieken aan, waaronder tampondruk, digitale print en lasergraveren. Hierdoor kunnen we jouw logo of ontwerp op een professionele en hoogwaardige manier aanbrengen op de notitieboekjes. Of je nu kiest voor een opvallende kleurrijke opdruk of een subtiele gegraveerde afwerking, wij zorgen ervoor dat jouw notitieboekjes perfect bij jouw merk passen.

Door te kiezen voor onze recycle notitieboekjes, gedrukt met energieneutrale methoden, draag je bij aan een duurzamere wereld terwijl je tegelijkertijd jouw bedrijf promoot. Je bent van harte welkom om te komen kijken in onze drukkerij.

Plus- en minpunten
  • Dit boekje is gemaakt uit gerecyclede materialen
  • Logo op meerdere plekken mogelijk
  • Full colour-logo alleen mogelijk d.m.v. een sticker
    Aantal 501002505001000
    Onbedrukt €1,69€1,59€1,49€1,39€1,29
    Opdruk voorzijde 1 kleur tampondruk €0,78€0,35€0,27€0,22€0,20
    Instelkosten: € 39,95
    Meer informatie
    Product A5 ringbandboekje Recycle
    Art.nr. VO-100346
    Type A5
    Levertijd 5 werkdagen
    productdimensions 15,5x21x1,1 cm
    Type cover Hardcover
    Aantal pagina's 68
    Belijning Gelinieerd
    Alt. art.nr. 100-4031-204
    Bedrukking
    Wat zijn de mogelijkheden?
    Opdruk voorzijdeTampondruk
    Opdruk achterzijdeTampondruk
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.